Verzending en levering

 

  1. Maak je outfit compleet  zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en uitvoeren van bestellingen en streeft er naar om bestellingen binnen 2-3 werkdagen te verzenden.
  2. Tot en met het moment van levering draagt Maak je outfit compleet  de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijk overgedragen naar de consument.
  3. Maak je outfit compleet  verstuurt haar bestellingen met koeriersdienst PostNL. Zodra bestellingen worden verzonden, worden deze doorgaans binnen 1 – 2 werkdagen geleverd. De levertijd is een indicatie. Maak je outfit compleet  niet verantwoordelijk voor enige vertraging, ontstaan vanaf het moment dat het pakket is verzonden.
  4. Maak je outfit compleet  streeft er altijd naar dat de consument de bestelling binnen de verwachte levertijd ontvangt. Als dit om wat voor reden dan ook niet mogelijk is (een artikel is tijdelijk niet op voorraad of de koeriersdienst staakt) zal Maak je outfit compleet  dit zo snel mogelijk laten weten aan de consument. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen
  5. De kosten voor het verzenden bedragen €6,75. Bestellingen boven €75 worden gratis verzonden.
  6. Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan Maak je outfit compleet  kenbaar heeft gemaakt. Als de consument per ongeluk een verkeerd afleveradres heeft opgegeven kunnen er extra kosten van toepassing zijn die Maak je outfit compleet  kan doorberekenen aan de consument.